Ismerj meg

Szia!

Tvergyák Vivien vagyok, webdesigner.

Fiatal anyukaként tele vagyok ambícióval, ötlettel és kreativitással. A weboldal és webshop készítés, illetve az arculat-, és logótervezés olyan izgalmas feladat számomra, hogy nem munkaként, sokkal inkább hivatásként tekintek rá.

Szeretem, ha szabadjára engedhetem a fantáziámat, imádom a kihívásokat, és nem félek a teljesen új, rendhagyó elképzelések megvalósításától sem. Tegyél próbára, és meglátod, hamar egymásra hangolódunk majd a közös munka során, onnantól pedig a lehetőségek tárháza végtelen.

Készen állsz arra, hogy egy profi weboldalt készítsek neked?

Ismerj meg jobban

Miben vagyok én más?

Nem gondolkodom sablonokban. Én magam is ragaszkodom az egyediséghez, ezért biztos lehetsz abban, hogy nálam nem találkozol unalmas és közhelyes megoldásokkal. Fontos számomra, hogy a te stílusodhoz, személyiségedhez és elképzeléseidhez igazodjak munka közben, így garantáltan nem fogok csalódást okozni.

Tartom a határidőket, és hiszek abban, hogy profizmusommal és maximalizmusommal elégedett leszel már az első találkozás, vagy egyeztetés során.

Ebben tudok neked segíteni:

Mire számíts a közös munka során?

Nagyon hatékony és gyors vagyok, követem az új trendeket, személyiségemnek köszönhetően pedig könnyen megtaláljuk majd a közös hangot.

Igyekszem rugalmasan igazodni a kérésekhez, és akkor is elérhető maradok számodra, ha a későbbiekben bővítenéd a honlapod, vagy problémát tapasztalsz.

Tudtad? Minden sikeres vállalkozó honlapja mögött egy profi webdesigner áll!

Kezdődhet a munka?

Remélem, mostanra már meggyőződtél arról, hogy a te sikered valójában közös siker, ezért számomra ugyanolyan fontos, hogy jó eredményeket érjünk el az oldaladdal. Mire van szükség ahhoz, hogy elkezdjünk együtt dolgozni?

Először is ....

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velem a kapcsolatot, és döntsük el közösen, hogy személyesen találkozzunk-e, vagy telefonon egyeztessünk a továbbiakról.

Ötletelés

Oszd meg velem az elképzeléseidet, én pedig ehhez igazodva felvázolom neked, hogyan valósíthatnánk meg minél ötletesebben és sikeresebben.

Együttműködés

A rendszeres egyeztetés és gördülékeny együttműködés a legfontosabb alappillére a hatékony munkának. A siker kulcsa a kommunikáció!

Lépj velem kapcsolatba

webikon

Várom, hogy közösen dolgozhassunk!

Megtalálsz itt is !