Tervezz tudatosan!

Egyéni konzultáció

Stratégiai tanácsadás

Honlapelemzés

Ragaszkodj a biztos alapokhoz!

Miért fontos, hogy profi weboldalad legyen?

Azt biztosan nem kell részleteznem, hogy napjainkban az online jelenlét nem csak szükséges, de egyenesen létfontosságú egy vállalkozás számára. Egy profi honlap és igényes arculat kiemeli a szolgáltatásod előnyeit, és az általad képviselt értékeket, minőséget.

A weboldalra látogatók mindössze 3 mp alatt eldöntik, hogy elég érdekes-e számukra a szolgáltatásod. Ez alatt a 3 mp alatt a megjelenés, és a design vagy megfogja őket, és ezzel sikeres első benyomást teszel rájuk, vagy keresnek egy olyan weboldalt, ami szimpatikusabb számukra.

Profi és hatékony weboldal

Van már elképzelésed? Esetleg egy kis támogatásra lenne szükséged? Tervezzük meg együtt a főbb célokat, haladjunk lépésről lépésre, és fektessük le vállalkozásod online alapjait!

Megoldásaim neked

Egyéni konzultáció

Szükséged van egy kis iránymutatásra ahhoz, hogy el tudd dönteni, milyen számodra a tökéletes weboldal? Jól jönne néhány hasznos tanács, és rengeteg kérdésed van? Válaszd az egyéni konzultációt, és lépj közelebb a megvalósításhoz!

Stratégiai tanácsadás

Szívesen leülnél beszélgetni egy szakemberrel arról, hogy ki a vállalkozásod célcsoportja, mi a weboldalad fő üzenete és hogyan lehetnél még hatékonyabb? Keress meg, és elkészítem neked a számodra ideális stratégiai tervet!

Honlapelemzés

Van saját weboldalad, de nem tudod, vajon megfelelően funkciónál-e? Érzed, hogy ennél sokkal jobban is működhetne? Kérj tőlem teljes körű honlapelemzést, és keressük meg a számodra leghasznosabb megoldási lehetőségeket, fejlődési irányvonalakat!

Egyéni konzultáció

Az egyéni konzultációt kezdő és tapasztalt vállalkozók számára egyaránt ajánlom. A beszélgetést megelőzően e-mailben mindenképpen egyeztetünk, hogy a közös munka valóban hasznos legyen, és ne menjen el sok idő azokra a kérdésekre, amelyekre könnyedén tudsz írásban is válaszolni.

Régi a weboldalad? Megbeszélhetjük, milyen irányban érdemes fejleszteni, ha pedig még nincs honlapod, de nagyon szeretnél, megmutatom a legújabb trendeket, és természetesen az alap funkciókat is.

Átvesszük, milyen elképzeléseid vannak a weboldaladdal kapcsolatban, megoszthatod velem az ötleteidet, én pedig olyan megoldási lehetőségeket kínálok, amelyek segítenek abban, hogy közelebb kerülj a célodhoz!

Az egyéni konzultáció ára : 6000 Ft (45 perc)

Stratégiai tanácsadás

Stratégiai tanácsadásra kezdő és tapasztalt vállalkozóknak egyaránt szüksége lehet. Fontos, hogy átlásd, mi (lesz) a weboldalad célja, ki pontosan a célközönség, és mit szeretnél a honlappal elérni. Megbeszéljük, mi a vállalkozásod profilja, hogyan képzeled el a tartalmi felépítést, vagyis a menüpontokat, és a legfontosabb funkciókat.

A tanácsadást követően kapsz tőlem egy írásos dokumentumot, amely tartalmazza a fentieket, illetve egy tervezet listát, amelyet ha követsz, tudni fogod, hogy mit kell előkészítened (pl. megfelelő képek, szövegek).

Hogyan zajlik a tanácsadás?

Számíts rá, hogy számos kérdést teszek majd fel a terveiddel, és elképzeléseiddel kapcsolatban, hogy pontosan megértsem, milyen stratégiára van szükséged. Ezután telefonon egyeztetünk, majd végül elkészítem a saját, egyedi stratégiai tervedet.

A stratégiai tanácsadás ára : 18.000 Ft

Honlapelemzés

Ha már van weboldalad, de úgy érzed, hogy ráfér egy kis frissítés, nagy hasznodra válhat egy alapos honlapelemzés. Az elemzés során kiderül, hogy szükséged van-e redesign-ra, mennyire elavult a weboldal, miért van kevés látogatód, és milyen technikai hibák állnak a sikered útjában.

Mit takar az elemzés?

A munka teljes körű, mindenre kiterjedő webelemzést jelent, vagyis megnézem a honlap funkcióit, és a designt is (a szövegezést nem). Az elemzésről kapsz egy írásos összefoglalót hasznos és hatékony megoldásokkal, ötletekkel, és javaslatokkal, ha pedig elégedett vagy a tervekkel, akár kezdhetjük is a közös munkát.

A honlapelemzés ára : 25.000 Ft

3in1 konzultációs csomag

Úgy érzed, hogy a három szolgáltatás együttesen segítene abban, hogy elérd a céljaidat? Semmi akadálya! Válaszd a 3in1 konzultációs csomagot, így az egyéni konzultáció, a stratégiai tanácsadás és a honlapelemzés is elérhetővé válik számodra.

Ha mielőbb fellendítenéd a vállalkozásod online jelenlétét, jelentkezz akár még ma, és hamarosan munkához is láthatunk!

A szolgáltatás ára : 30.000 Ft

A feltüntetett árak nettó összegek, alanyi adómentesek, áfát nem tartalmaznak.

Tervezzünk együtt

Kérlek válaszd ki a felsorolásból az igénybe venni kívánt szolgáltatást.

Megtalálsz itt is !